Otthon

Senkinek sem kellett Amy Winehouse otthona

Nem akadt vevő a házra, ahol Amy Winehouse meghalt. Most áron alul próbálják eladni.

A tavaly júliusban elhunyt Amy Winehouse londoni otthonát öt hónappal ezelőtt kezdték árulni 2 700 000 fontért, vagyis nagyjából 953 millió forintért. Azóta azonban egyetlen komoly érdeklődő sem jelentkezett a házra, kizárólag kíváncsiskodó rajongók akarták megnézni.

Áron alul kelhet el
Áron alul kelhet el Amy háza

 

A Winehouse család korábbi elképzelése az volt, hogy itt lesz az énekesnő emlékére létrehozott alapítvány székhelye, ám meggondolták magukat, mivel az épület zarándokhellyé vált Amy tisztelőinek körében, és mint ilyen, nem épp nyugalmas hely.

Az énekesnő apja, Mitch Winehouse úgy döntött, 1 millió fontot, azaz közel 353 millió forintot enged a ház eredeti árából, és megpróbálja elárvereztetni azt. A szakemberek szerint a 240 négyzetméteres, három hálószobás, zeneteremmel és professzionális biztonsági rendszerrel is felszerelt ingatlan leginkább talán egy hírességnek és/vagy profi zenésznek lehetne ideális lakhely.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top