Otthon

Itt vigasztalódik Heidi Klum volt férje

Miután Seal elvált a szupermodelltől, Los Angelesben vásárolt magának új otthont.

Miután elvált szupermodell feleségétől, Heidi Klumtól, a brit r’n’b-sztár hónapokon át kereste magának a tökéletes házat, amit végül nemrégiben Los Angelesben talált meg.

Nézz be Seal legénylakásába!

Az 510 négyzetméteres, háromszintes épületben többek között négy hálószoba, öt fürdőszoba, két konyha, médiaszoba és edzőterem is található. Az épület környezetbarát, ugyanis zöldenergiával működik.

Nézz be Seal legénylakásába!

Az énekes több alkalommal is ellátogatott a házba és még a leendő szomszédival is megismerkedett, majd úgy döntött, megvásárolja a 6 millió dollár, azaz 1,3 milliárd forint értékű ingatlant.

Nézz be Seal legénylakásába!

A ház egyébként alig pár percre található volt neje és gyermekei otthonától, így gyakran meglátogathatja őket.

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

A Windows Phone-verzió néhány napon belül szintén elérhető lesz itt!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top