Otthon

Ilyen luxusbunkerben várják a világvégét

Sokan veszik Amerikában ezeket a kandallóval, konyhával és karanténszobával is ellátott föld alatti bunkereket.

Felvirágzott annak az amerikai üzletembernek a vállalkozása, aki csúcstechnológiával ellátott bunkereket kezdett árulni a világvégére való tekintettel, írja a Daily Telegraph. A föld alatti kuckók nem mutatnak olyan jól, de állítólag ezekben lehet majd legkényelmesebben átvészelni a maják által megjósolt apokalipszist.

Íme a bejárat. Kattints a képre a galériáért!
Íme a bejárat. Kattints a képre a galériáért!

A bunkerek nemcsak egy bombatámadást, de vegyi támadást és egy atombomba felrobbanását is kibírják a gyártó ígérete szerint, és található benne rendes konyha, működő vécék, de még több kandalló is. Több vészkijáraton lehet menekülni, ha mondjuk bejutnának a zombik, és kialakítottak karanténszobákat is arra az esetre, ha valaki megfertőződik valamivel. Cserébe az egész család túléléséért húszmillió forintot gombolnak le a vásárlóktól.

„Magam is lesétálok december 21-én a saját bunkerembe, és a biztonság kedvéért három napig ott maradok, bár nem hiszem, hogy bármi történne majd” – nyilatkozta a túlélőlakásokat áruló üzletember, aki nyáron még csak havi egyet adott el a csodabunkerekből, de ez gyorsan felkúszott napi egyre. Így ha nem lesz világvége, ő duplán jól jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top