Otthon

60 kilót fogyott a háromgyermekes anyuka

A lányát az ő túlsúlya miatt csúfolták az iskolában. Nem hagyta annyiban.

A 31 éves Charlene Cush tavaly ilyenkor még 127 kilót nyomott. A háromgyermekes, brit anyuka túlsúlya miatt leginkább XXXXL-es méretű melegítőkben járt, ugyanis csak ezeket tudta kényelmesen magára húzni.

A fiatal nő nagyon szeretett volna csinosan öltözködni, de az alkata miatt nem kapott magára olyan ruhákat, amilyenekre igazán vágyott. Amikor pedig megtudta, hogy a legidősebb lányát csúfolják az iskolában elhízott édesanyja miatt, Charlene elhatározta, hogy változtat az életmódján és megszabadul hatalmas túlsúlyától.

Áprilisban belekezdett az igen szigorú Cambridge-diétába. A kezdeti időszakban csak naponta egyszer, kis adagot evett, ezen kívül pedig csak leveseket és fogyókúrás italokat fogyasztott, majd fokozatosan tért át a napi háromszori, egészséges étkezésre. Emellett beiratkozott egy edzőterembe és rendszeresen járt zumbaórákra.

60 kilót adott le

60 kilót adott le

Forrás: dailymail.co.uk

Az azóta eltelt hónapokban közel 60 kilótól sikerült megszabadulnia. „A ruhavásárlás teljesen új élmény volt a számomra. Először egy farmert akartam venni magamnak, de el kellett hívnom segíteni egy barátnőmet, mivel fogalmam sem volt, miképp is kell értelmezni a méreteket, ha nem tréningruhát vásárolok” – idézte fel Charlene egy brit lap riportjában.

Amikor bement a lánya iskolájába, ott alig ismertek rá. „A lányon nagyon büszke rám, és megkönnyebbülés tudni, hogy többé nem csúfolják a túlsúlyom miatt.”

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top