Otthon

Több mint 200 millióért vett lakást a Gangnam style sztárja

Az internet és a híres lovaglós szám tette piszok gazdaggá, luxuslakásra költött belőle a dél-koreai énekes.
220 millióért vett lakást a Gangnam style sztárjaMár majdnem 1 milliárd ember látta az interneten a dél-koreai rapper, Psy Gangnam style című számát, amiről megszámlálhatatlan paródia is kering a neten. Már az óvodások is ezt énekelték 2012-ben, és az immár világhírű énekes ezzel a kis dalocskájával pár hónap alatt dollármilliomosra kereste magát. Majdnem 8 millió dollárt énekelt össze a sokak szerint borzalmas nótájával.

A dél-koreai zenésznek, ha elég ügyesen bánik a pénzzel, már nem kell több slágert sem írnia, hiszen nem lesznek megélhetési gondjai. És hogy le ne maradjon, a legnagyobb sztároktól vásárolt magának az Egyesült Államokban egy kis lakást csupán egy és negyed millió dollárért, azaz bizony több mint 200 millió forintért.

 A lakásról csupán annyit lehet tudni, hogy 2700 négyzetméter, Beverly Hills közelében van, és a rapper az árát készpénzben perkálta le.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top