Otthon

Ezt a luxusházikót kapja karácsonyra Suri Cruise

Nézz be a viktoriánus stílusban készült, emeletes meseházba, amiben még konyha is van! A luxuskuckót Tom Cruise birtokán állíthatják fel.

Több mint tízmillió forintot költött idén Suri Cruise karácsonyi ajándékaira Katie Holmes, és ennek a fele egy minden luxussal felszerelt játszóházra ment el, írja a Huffington Post. A kislány biztosan élvezni fogja a házikót, hiszen minden gyerek imádja, ha lehet egy saját kuckója, csak mi ezt még két szék és egy nagy paplan segítségével hoztuk magunknak össze kiskorunkban.

Az emeletes, viktoriánus stílusban épült meseházban van áram, víz és fűtés, így például egy működő konyha is. Bár direkt gyerekméretre szabták, a szülők is biztosan elférnek majd benne, hiszen a belmagasság 2,5 fél méteres. Kattints, és nézd meg, hogyan néz ki belülről!

Kattints a képre, és nézz körül Suri meseházában!
Kattints a képre, és nézz körül Suri meseházában!

Tom Cruise-nál karácsonyozik

A házikó ráadásul annak a jele lehet, hogy Suri talán több időt tölthet az édesapjával azok után, hogy a válás után alig találkoztak. Mivel abban a New York-i lakásban nem fér el, ahová Katie Holmes a válás után költözött, csak Tom Cruise Los Angeles-i birtokán állíthatják fel. Az mindenesetre biztos, hogy az idei hálaadás után a karácsonyt is itt tölti Suri.

A nyári válás után nem is csak ezzel az egy luxusajándékkal halmozzák el a kislányt, a Sun nevű bulvárlap információi szerint még egy gyerekeknek gyártott kicsi Mercedes, egy iPad mini, egy Ralph Lauren-ruhácska és egy kis bunda is kerül a fa alá.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top