Otthon

Megnyitott a Jóbarátok kávézója

Egy férfi addig nézte a sorozatot, amíg meg nem figyelte a benne szereplő Central Perk kávézó minden részletét. Aztán pontról pontra lemásolta az egészet.

Nemcsak megálmodta, de létre is hozta a Central Perk kávézó pontos mását egy pekingi férfi, aki hatalmas rajongója a Jóbarátoknak. Itt pont ugyanolyan környezetben kávézhatnak a kínaiak, mint Rachel, Mónika, Phoebe és a fiúk a sorozatban. A dolog szépséghibája annyi, hogy nem léphetünk ki rögtön az utcára, mivel a kávézó egy üzletház hatodik emeletén található.

Megnyitott a Jóbarátok kávézója

Hónapokig nézte a sorozatot

Egyébként ugyanúgy ott áll középen a sárga kanapé, ugyanolyanok az ablakok, a téglafalak, a logó, és ugyanazokat a harapnivalókat hirdetik krétával kiírva, mint a sorozatban. A tulajdonos több ezer fényképet nézett meg a Jóbarátokból, és huszadjára is végignézte a sorozatot, mire a kávézó minden szegletét megfigyelte.

„Amikor először láttam a sorozatot, rögtön a fejembe vettem, hogy egy ilyen helyet szeretnék nyitni – mesélte a tulajdonos a Sina English nevű hírszájtnak. – Bíztam benne, hogy a berendezés majd idevonzza a sorozat rajongóit, akik itt ugyanolyan jó közösségi életet folytathatnak a barátaikkal, mint a sorozat szereplői egymással.” Az elképzelés bejött, bár az elején lassan indult be a forgalom, a neten hamar híre ment a kávézónak, ami most tele van diákokkal és fiatal irodai dolgozókkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top