Otthon

Az igazi férfi sörszagú szappannal mos kezet?

Esetleg a baconszalonna vagy a frissen nyírt fű illata az igazán férfias?

Egy amerikai férfi, Adam Anderson túlságosan nőiesnek találta a piacon lévő szappanok illatát – beleértve a „hivatalosan” férfiszappanokét is –, ezért otthon, a saját konyhájában kezdett kellőképpen férfias szappanokat főzni.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Összesen húsz különféle aromájú szappant kísérletezett ki, olyan illatokban, melyeket a férfiak szerinte amúgy is kimondottan szeretnek. A kollekcióban többek között sör, föld, baconszalonna, frissen nyírt fű, tűzrakás és papírpénz illatú (?!) szappanok szerepelnek. Az összetevők túlnyomó része titkos, de annyit tudni lehet, hogy kakaóvaj, pálmaolaj és glicerin egész biztosan van köztük.

A házi készítésű szappanokat Anderson először kézművesboltokban és vásárokon árulta, ma már azonban az internetről is rendelhetők. Igen nagy irántuk az érdeklődés, és bizony nemcsak férfiak, de nők is vásárolják a termékeket, mégpedig saját használatra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top