Otthon

A világ legjobb porszívója eltűnteti a stresszt

Nagyon halk, és nem csak a kosszal végez az új fejlesztés, aminek a kidolgozásában egy meditációs szakértő is részt vett.

Ügyes és hasznos ötlettel próbálja eladni az új porszívóját az Eletrolux, aminek az egyik nagy újdonsága, hogy halkan dolgozik. Így lehet mellette beszélgetni, zenét hallgatni, és nyugodtan alhat a kisbaba vagy a harapós szomszéd. Ezt kihasználva kifejlesztettek a porszívóhoz egy meditációs programot, hogy miközben kitakarítunk, az elménket is megtisztíthassuk, írja a Huffington Post.

A világ legjobb porszívója eltűnteti a stresszt

A dolog nem vicc, egy Gunilla Lönnberg nevű meditációs szakértővel dolgozták ki azt a négy lépésből álló programot, amit porszívózás közben hallgatva megszabadulhatunk a mindennapi stressztől. A tervezők szerint így két legyet üthetünk egy csapásra, és ezek a hétköznapi, monoton munkák tökéletesen alkalmasak arra, hogy kicsit kikapcsoljuk az agyunkat és feltöltődjünk. Az ötlet ígéretesnek tűnik, de vajon működhet?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top