Otthon

A legőrültebb okostelefonos kiegészítők

Feltalálták az esernyőt, amivel kényelmesen lehet sms-ezni, az ujjra húzható képernyővédőt és a telefonnak látszó laposüveget.

Ma már az ovisoktól kezdve lassan mindenki az okostelefonok bűvöletében él, így természetesen a bolondos feltalálókat is megihlették a csilivili mobilok. Most rövid időn belül három olyan vicces újdonságba szaladtunk bele, amiktől biztosan nem lett több a világ.

Esernyő okostelefonosoknak

A legőrültebb okostelefonos kiegészítők

Az utcán jártukban-keltükben a mobiljukon pötyögő egyének most még ellenszenvesebbek lehetnek mások szemében egy új esernyőnek köszönhetően. A Brolly fogantyújába ugyanis az ember belebújtathatja az ujjait, így marad szabad kapacitása a csetelésre, facebookozásra is. Így nemcsak nekimehetnek valakinek, de egy rossz mozdulattal meg is bökhetik az ernyőjükkel sms-ezés közben.

Ujjtyű a maszat ellen

A legőrültebb okostelefonos kiegészítők

Hiába miénk a legmenőbb okostelefon, hogyan villogjunk vele, ha az eszméletlen felbontású kijelzőt csúnya zsíros pacák csúfítják? Erre nyújt megoldást a Phone Fingers nevű találmány, ami olyan, mintha kis óvszereket húznánk az ujjainkra. A latexviseletet a telefon ugyanúgy érzékeli, mint az ujjbegyünket, viszont semmi nyomot nem hagy.

Okosbutykos

A legőrültebb okostelefonos kiegészítők

Bár ez csak egy okostelefonnak látszó tárgy, még a táskánkat átvizsgáló biztonsági őr sem mondja meg, hogy mobil helyett egy laposüveget hordunk magunkkal. Ezt az eszközt azért találták ki, hogy feltűnésmentesen lehessen rövidezni szinte bárhol, hiszen egy iPhone mégsem szúr szemet sem buliban, sem munkahelyen. A Szigethez hasonló fesztiválokon, ahol sokan igyekeznek olcsón vett alkoholt becsempészni magukkal, lehetne jövője, de nem biztos, hogy az a másfél deci, ami belefér, elég a fesztiválozóknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top