Otthon

Ezt a házat vette feleségének a Playboy atyja

A vagyonát nem örökölheti a 27 éves playmate, de ezzel a házzal is gondoskodik róla a nyolcvanas évei végén járó milliárdos.

Egymilliárd forint értékben vett házat a majdnem 90 éves Hugh Hefner az újdonsült, 27 éves feleségének. A Playboy-birodalom ura januárban vette el Crystal Harris playmate-et hosszú jegyesség után. A törődő feleség nemrég saját készítésű ajándékkal lepte meg Hefnert, aki ezt ezzel a gáláns gesztussal hálálta meg.

Hefner és Harris
Hefner és Harris

A szőkeség valószínűleg egyelőre nem költözik be a luxusházba, amit azért adott neki az idős milliárdos, hogy így a halála után is gondoskodjon róla. A végrendeletébe ugyanis nem került be a harmadik feleség, és házassági szerződést is kötöttek, így a vagyonát nem örökölheti, de életjáradékot azért kap majd. Egy-egy hevesebb hitvesi vita után viszont könnyen átszaladhat majd ide Harris, mivel a ház a Playboy-villa szomszédságában áll.

Kattints, és nézz körül a luxusházban!
Kattints, és nézz körül a luxusházban!

A szerény 550 négyzetméteres, minden elképzelhető luxussal felszerelt otthon két éve épült, és a teraszokról, a hatalmas ablakokból és a medencéből mesés kilátás nyílik Los Angelesre. A házban négy hálószoba és öt fürdőszoba található, és az udvaron egy igazi kis pihenőparadicsomot alakítottak ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top