Otthon

3 dekortipp sok tökkel

Bár nem hazai ünnep, a gyerekek így is lelkesednek a halloweenért, és ilyenkor a felnőttek is elcsábulnak néha egy-egy beöltözős bulira. Azt sem tagadhatjuk, hogy este remekül néznek ki a sötétben pislákoló töklámpások. Ezért most három tippet hoztunk tökös dekorációkhoz.

Azt már megmutattuk, hogyan faraghatsz hagyományos tököt, sőt akár csillagos verziót is. Sokkal kevesebb macerával jár viszont, ha géppel, egészen pontosan fúróval vágunk bele, az eredmény így is szemet gyönyörködtető. A pontos leírást megtaláljátok sok-sok képpel a Masni Dekoráció blogon.

3 dekortipp sok tökkel

Aki gyerekekkel állna neki tökös dekorációt készíteni, és ezért sem fúrni, sem faragni nem szeretne, az festhet is. Ehhez ad rengeteg hasznos tippet és jó pár ötletet a Kreatív Ötlettár:  

3 dekortipp sok tökkel

Aki arra vetemedne, hogy házibulit tartson, és ehhez pár lazább, hangulatteremtő ötletre van szüksége, az a Cafe Mystra blogon talál néhány tényleg egyszerű, olcsó és gyorsan elkészíthető partikelléket a lufis dekorációtól a sütidíszítésig.

3 dekortipp sok tökkel

Ha pedig kíváncsi lettél, miféle ünnep is ez a halloween, és miért pont töklámpást szoktak ilyenkor faragni, akkor nézz be a Francia Macaron blogra, ahol sokat megtudhatsz erről az ősi, kelta ünnepről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top