Otthon

Túladott malibui házán Jim Carrey

13,4 millió dollárért talált gazdára a mesés ingatlan.

Jim Carrey, a Dumb és Dumber című  film sztárja már 2 évvel ezelőtt eladásra kínálta a malibui házát, akkor 18 millió dollárt kért érte. Ám mivel nem kapkodtak az ingatlanért, a következő évben már lejjebb vitte az árat: „mindössze” 13,95 millió dollárra. Nemrégen aztán végre gazdára talált, „potom” 13,4 millióért. Azaz az eredeti árhoz képest mintegy 4 millió dollárral lett kevesebb a végösszeg. Ám Carrey – aki 3 éve szakított barátnőjével – így is jobban járt, mint a legendás kosaras, Michael Jordan, aki még mindig nem tudott túladni chicagói luxusházán.

Az 51 éves színész-komikus 2002-ben vásárolta meg a malibui Canyon Roadon fekvő házat, akkor 9,75 millió dollárt fizetett érte. A három hálószobás, négy fürdőszobás ingatlan 266 négyzetméteres. Hatalmas ablakai vannak, a konyha pedig tágas; az egyik hálóból közvetlenül a Csendes-óceánra nyílik kilátás. A kertben számos tűzrakóhely, főzőhely van, tehát hatalmas BBQ-partikat lehet csapni. Mindemellett ott a masszázsmedence és egy óriási  terasz is, ahol nyugágyakban kényelmesen lehet pihenni. A vízi sportok szerelmeseinek pedig egy ugrásra van az óceán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top