Otthon

Így lehet divatos a konyhád 2014-ben

A jövő év három leginkább meghatározó konyhai lakberendezési trendje.

1. Fekete munkalapok

Így lehet divatos a konyhád 2014-ben

 

A konyhai munkalapok legdivatosabb anyaga a kvarc és a fekete gránit lesz, méghozzá bőrhatású fényezéssel. A fekete munkalapokat világos színű, például fehér vagy világosszürke bútorokkal, berendezési tárgyakkal érdemes kombinálni, ettől látványos kontrasztok keletkeznek.

 

 

2. Nyitott polcok

Így lehet divatos a konyhád 2014-ben

 

A szakemberek szerint egyre menőbb lesz a konyhában mindent megmutatni. Nem csupán a fűszereket, olajokat tarthatjuk nyitott polcokon, de az étkészleteket, poharakat sem kell a konyhaszekrényekbe rejtenünk, elég, ha szimplán felpakoljuk azokat is egy-egy polcra.

 

 

3. Sötét színek

Így lehet divatos a konyhád 2014-ben

A világos falú konyhák kimennek a divatból, helyettük a sötétvörös, a réz, a sötétkék és a mélybarna árnyalatok válnak egyre felkapottabbá, de a bevállalósabbak akár feketére is festhetik a konyha falát. Akik igazán trendik akarnak lenni, azoknak a tervezők azt tanácsolják, hogy csak egy falat fessenek sötét színűre, esetleg a mennyezetet, hogy optikailag ne nyomják össze a teret.

 

 

 

Forrás: Huffington Post

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top