Otthon

Így tedd ki otthon a mobilos fotókat!

Ha valaki állandóan fotóz a mobiljával, és a legszebb pillanatokat szívesen látná a szobája falán, akkor van egy megoldásunk. Kipróbáltuk, hogyan lehet fényképet felvinni vászonra, és nagyon megérte.

Amióta megvettem a mostani telefonom, alapjaiban változtak meg a fotózási szokásaim. Mivel szép képeket csinál, és állandóan kéznél van, minden meglepő, vicces, szép, hihetetlen pillanatot meg tudok örökíteni azonnal, aztán a letöltött okostelefonos alkalmazásokkal olyanná varázsolhatom őket, amilyenné szeretném. Így minden, fotózás iránt akár csak egy nyúlfarknyit is érdeklődőt arra buzdítok, használja az okostelefonját fotózásra, akinek nincs, vegye fel a beszerzendő lista elejére. Jó móka, megéri! Reklám vége.

Így tedd ki otthon a mobilos fotókat!

Jó lenne kitenni a falra

Miután lefotóztuk, és kedvünkre módosítottuk a képen a színeket, fényhatásokat, mit csináljunk vele? Jó lenne párat kirakni a falra, és másoknak is megmutatni, vagy csak egyszerűen minden nap gyönyörködni benne, ugye? Akkor most mutatok egy nagyon egyszerű, relatíve olcsó és nagyon látványos formát. Tedd át fotóidat vászonra, olcsón, otthon és nagyon egyszerűen!

Amire szükséged lesz:

  • festővászon (én most 20×20 cm-eset vettem, darabja 500 forint volt)
  • fotópapírra kinyomtatott fotók (vagy profi módon előhívatott képek, én most 195 forintot fizettem darabjáért, 20×20 centis méretben)
  • selyemfényű dekupázsragasztó
  • szivacsecset
  • sniccer, vágólap (csak akkor van rájuk szükség, ha a fotók mérete egy picit nagyobb, mint a vászoné)
Megnézem
Összes kép (1)

TIPP: A fekete-fehér képek remekül mutatnak így, fehér vászonoldallal. Azonban ha neked jobban tetszenek a színes képek, miután felraktad a fotókat, a vászon oldalát a fotóhoz illő színűre is befestheted!

TIPP 2.: Ha a fotó széle a bő ragasztózás ellenére sem szeretne a vásznon maradni, nagyon finom csiszolópapírral (200-as) leveheted a fotó széleit, így szépen rásimul a vászonra!

Ha tetszett, nézz körül a Masni Dekoráció blogon, ahol sok további kreatív ötletet találhatsz! Megtudhatod, hogyan készíthetsz ékszertartót képkeretből, madáretetőt ruhafogasból, vagy pöttyös bögrét a téli teázásokhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top