Otthon

Csináld magad: vidám felhőcske apróságoknak

Ha az ember beugrik egy bababoltba, nincs az a pénz, amit ne tudna elkölteni, annyi szépség kapható. De sokszor felesleges, nézzétek meg például hogy némi anyagmaradékból és egy kis bélésből milyen helyes bébijátékot lehet készíteni. A lépéseket a Masni Dekoráció bloggere, Brandt Diána mutatja be nekünk a Babaszoba hét szerdai cikkében.

A mai játékpiacon tényleg mindent megtalálni. Nehéz azt mondani, hogy na, ez nincs, megpróbálom otthon elkészíteni. Inkább az a jellemző, hogy látunk valahol valamit, amihez hasonlót, vagy talán még szebbet is simán készíthetünk otthon, töredék áron. Ez a felhőcske másképp, más formában ült egy játékbolt polcán, a kihulló eső vagy szivárvány (mert varrás közben ez is eszembe jutott) nem volt rajta, és az én felhőm nem sípol, csörög. De pihe-puha, kiváló nyálszívó, és remekül szájba lehet tömködni a kilógó szálakat.

Csináld magad: vidám felhőcske apróságoknak

Amire szükséged lesz:

TIPP

A maradék anyagok kiválasztásnál ügyelj arra, hogy sok színes, egymással is kontrasztos anyagot válassz, mert a kisbabák kezdetben nem látnak színeket, csak kontrasztokat.

 
Ha tetszett, nézz körül a Masni Dekoráció blogon, ahol még sok hasznos tippet és kreatív ötletet találsz, megtudhatod például, hogyan készíthetsz szütyőt az apró játékok rengetegének, vagy ujjbábot zokniból, sőt az is kiderül, hogy gyerekes háztartásban érdemes hangtompítót tenni a játékos fiókba.

Ezen a héten Babaszoba hetet tartunk a Nők Lapja Café otthon rovatában,„A nagymamám a példaképem, káprázatos terítőket hímzett” hogy segítsünk, hogyan rendezd be, és milyen apró trükkökkel tedd otthonosabbá vagy praktikusabbá a szobát, ahol majd a gyermeked felcseperedik, és ahol az összes cuki babakori pelenkázós és mosolyogva ébredős fotó készül majd róla.

Térjetek vissza később is, hozunk még hasznos tippeket a gyerekjátékok tárolásához, segítünk abban, milyen vásárlásoktól kímélheted meg magad, és azt is megmutatjuk, hogyan készíthetsz saját forgókát a kiságy fölé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top