Otthon

Hogy férjen be az íróasztal, ha kicsi a gyerekszoba?

Amikor iskolás lesz a gyerek, a szobája hirtelen túl kicsivé válik, hiszen bele kell zsúfolni egy olyan új bútordarabot, mint az íróasztal. Hogyan is csináljuk? Erre adunk ezúttal ötleteket és tanácsokat, ugyanis a januári <a href="https://nlc.hu/cimke/babaszobahet/" target="_blank">Babaszobahét</a> után most emeljük a tétet, és Gyerekszobahetet tartunk, hogy a nagyobbak kuckójának berendezéséhez is adjunk hasznos tippeket.

Talán nem kell magyarázni, miért is jó, ha a gyereknek külön íróasztala van, és nem a konyhaasztalnál tanul. Jó, ha jut neki egy saját sarok, ahova elvonulhat, ahol a leckére koncentrálhat. A nagyvárosi lakásoknál viszont, ha van is külön gyerekszoba, akkor sem túl tágasak.

Lehajtható asztal vagy galéria?

Míg picik a csemeték, ez nem gond, többnyire egy ágy és egy szekrény befér, de hova kerüljön a néhány évvel később befurakodó íróasztal? Nézzük meg, hogyan is spórolhatunk helyet jó asztalválasztással, a hely és a kiegészítők okos használatával. Válasszunk lehajtható asztalt, vagy egy sarokba tervezett darab lenne a legjobb?

Megnézem
Összes kép (1)

Mit mennyiért?

Ha az ötlet és az elhatározás megszületett, akkor sem árt vásárlás előtt körbenézni a piacon. Minél szélesebb körben tájékozódjunk az árakról, hiszen nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb választás, és az lesz a legtartósabb. Bazárunkban a legdrágább asztal 39 900 forint, míg a legolcsóbb 3990, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának is legmegfelelőbbet.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top