Otthon

Pihenő a kertben: bútorok az olcsótól a drágáig

A kényelmes kerti pihenéshez hozzátartoznak a napozásra és ejtőzésre alkalmas bútorok, na meg persze az sem árt, ha van, ami árnyékot vet a tűző napon a fejünkre. Javaslataink következnek a kertek bebútorozására!

Tökéletes kényelemben

Az első gyűjteményben hintaágyakat és függőágyakat válogattunk össze. A függőágyak sok helyre felköthetőek, de ma már arra is van megoldás, ha éppen nincsen két megfelelő méretű fa, egymástól megfelelő távolságra a zöldövezetünkben. Ilyen esetekre gyártják a függőágyállványokat. Hintaágyakból is ma már számos verzió elérhető, az egyszemélyes függőfoteltől az olcsó fémvázas modellig mindenféle.

Bútorozd be a kertet!

1. Hintaágy, KIKA, 199 900 forint

2. Hintaágy, Praktiker, 32 990 forint

3. Függőágy és keret, IKEA, 26 980 forint

4. Függőfotel, Grando, 88 900 forint

5. Függőágy, Butlers, 9990 forint

 

Naptól védve

Bár a függőágyakra általában a fák vetnek kellemes árnyékot, a hintaágyaknak pedig van tetejük, azért nem árt beszerezni egy napernyőt is, amit oda helyezhetünk, ahol éppen hűsítő árnyékra van szükségünk. A leszúrható verziókon kívül igen népszerűek a talpas ernyők, de választhatunk akár sörsátrat is.

Bútorozd be a kertet!

1. Narancs napernyő, KIKA, 39 900 forint

2. Kék napernyő, Butlers, 14 900 forint

3. Zöld napernyő, Grando, 6290 forint

4. Sörsátor, JYSK, 3990 forint

5. Kék napernyő, Praktiker, 22 990 forint

 

Barnulásra készen

A szép barna bőr eléréséhez tökéletes napozási feltételek kellenek. Nemcsak a napszakot és a naptejet kell körültekintően megválasztani, de a napozóágyat is. Akár a klasszikus dizájnra szavazunk, akár a sokféle állítási lehetőségre, az üzletekben megtaláljuk a vágyunknak megfelelő darabot – csak passzoljon a pénztárcánkhoz!

Bútorozd be a kertet!

1. Napozóágy, Butlers, 22 900 forint

2. Fa napozóágy, IKEA, 26 990 forint

3. Hintázó napozóágy, KIKA, 39 900 forint

4. Fa nyugágy, Butlers, 59 900 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top