Otthon

A P&G a Lidllel együttműködésben 5 millió forinttal támogatja az éhező gyerekeket

Lezárult a Procter & Gamble és a Lidl közös adománygyűjtő akciója. A két jótékony vállalat a Gyermekétkeztetési Alapítvány "Mindenki ebédel" programjához csatlakozva az összegyűlt 5 millió forintból fél évre biztosítja 4 település – Veszprém, Balatonfőkajár, Nádasdladány és Tiszaigar – összesen 112 hátrányos helyzetű gyerekének melegétel-ellátását. Az adományozók jóvoltából a gyerekek egy felejthetetlen napot tölthettek a Budapesti Állatkertben a kampány két nagykövetével, Oláh Gergő énekessel és Berki Krisztián olimpikonnal.
A P&G a Lidl-lel együttműködésben 5 millió forinttal támogatja az éhező gyerekeket

Azok a vásárlók, akik szeptember és október során a Lidl üzleteiben P&G termékeket – többek között Ariel, Lenor, Jar és Head&Shoulders márkákat – vásároltak, minden termék után 10 forinttal támogatták a Gyermekétkeztetési Alapítvány céljait. A támogatott gyerekek kiválasztása pályázati úton történt.

A P&G a Lidl-lel együttműködésben 5 millió forinttal támogatja az éhező gyerekeket

A kampányt a P&G és a Lidl vezetői a 112 támogatott gyerekkel együtt egy Mikulás-napi programmal zárták, amin részt vett a kampány két nagykövete, Berki Krisztián olimpikon és Oláh Gergő énekes is. Bemutatták az akciót népszerűsítő Sikeréhség című online kisfilmet, az 5 millió forintos csekk szimbolikus átadása után a nehéz körülményekből szorgalmukkal és tehetségükkel kitörő hírességek saját történetükről meséltek a gyerekeknek, ami erőt és hitet adhat nekik jövőbeli sikerek eléréséhez.

 

Oláh Gergő egy minikoncerttel lepte meg a gyerekeket, akik ezután személyesen a két példaképtől vehették át Mikulás-csomagjaikat, és megismerkedhettek a Budapesti Állatkert összes lakójával.

A P&G a Lidl-lel együttműködésben 5 millió forinttal támogatja az éhező gyerekeket

“Az éhező gyermekek számának csökkentéséhez nélkülözhetetlen az olyan felelős vállalatok szerepvállalása, mint a P&G és a Lidl. Nagyon hálásak vagyunk, hogy támogatják céljainkat” – mondta el a Király Gábor, a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke.

A P&G a Lidl-lel együttműködésben 5 millió forinttal támogatja az éhező gyerekeket

A P&G és a Lidl elkötelezett a gyermekek jólétéért, és a jövőben is fontosnak tartják, hogy enyhítsék a rászoruló gyermekek mindennapi gondjait, és új lehetőségeket nyissanak meg nekik a sikeres jövő felé.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top