Otthon

Így cserélj le mindent, ami nejlon!

A nagy nejlonzacskómentes világnap van. Utálom a nejlonzacskót, a nejlonszatyor pedig egyenesen ki van tiltva az otthonomból. Csakis szövettáskákkal vagyok hajlandó vásárolni. Most néhány elnyűtt darabbal buzdítalak titeket arra, hogy mostantól ne kérjetek nejlonszatyrot, ha vásároltok!

Tudom, hogy igazán megcsinálhattam volna, hogy ne legyen gyűrött, de a helyzet az, hogy nálam a vasaló is ki van tiltva a lakásból. Ez itt a legfrissebb darab, amit salzburgi utazásom alatt szereztem be. Ha arra jártok, és vesztek egyet, ne hamisított Mozart-golyóval pakoljátok tele.

Így cserélj le mindent, ami a nejlon

Egy Primarkban szereztem pár fontért ezt a táskát. A képen nem látszik, de tök nagy és erős, nejlon helyett tökéletes.

Így cserélj le mindent, ami a nejlon

Londonban vettem 2-3 éve egy Body Shopban, de itthon is árulták. Talán még most is lehet kapni.

Így cserélj le mindent, ami a nejlon

Maradjunk Londonnál. Ezt áprilisban zsákmányoltam a Buckingham-palota múzeumában, azért jó, mert 6 üveg literes Jana Baba víz simán elfér benne.

Így cserélj le mindent, ami a nejlon

Régi darab már, egy AbOriginal vagy New Yorker üzletben vettem. Kicsi. Hogy mire jó? Például beledobni a lakáskulcsot, pénztárcát, telefont. Vagy ha csak piperecuccokat veszek a drogérákban, akkor is praktikus.

Így cserélj le mindent, ami a nejlon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top