Otthon

Megnyílt az ország első csomagolásmentes boltja

Megnyitott Magyarország első csomagolás nélkül árusító boltja Budaörsön. A Nopack egyebek mellett a tudatos vásárlást, a zéró hulladékot és a méltányos kereskedelmet tűzte zászlajára.

Magyarországon egy ember évente átlagosan 100 kilogramm csomagolóanyagot dob a szemétbe, és 200 kilogramm élelmiszer-hulladékot termel. A Nopack csapata ezen szeretne változtatni, ezért hozták létre a boltot.

Fair trade áruk is

A Budaörs főutcájában megnyílt üzletben, amely egy “tipikus régi budaörsi portán” kapott helyet, többek között zöldségek, gyümölcsök, magvak, aszalványok, fűszerek, fűszernövények, természetes kozmetikumok, mézek és házi lekvárok, egészséges tésztafélék, teljes kiőrlésű péktermékek, fair trade kávék és teák, környezetbarát tároló edények kaphatók.

Hamarosan… 🙂

Posted by noPack on Tuesday, September 15, 2015

Közösségi tér is

A Nopacknál szinte minden csomagolásmentes. A vásárló mindig annyit vihet haza, amennyire valóban szüksége van, s ehhez magával hozott vagy itt vásárolt tárolóedényeket, különböző méretű üvegeket, kosarakat használhat. De a bolt egyben közösségi tér is, ahol újrahasznosított és újragondolt bútorok fogadják a betérőt.

Hivatalosan is megnyitottunk! :)Holnap 7 órától Mindenkit szeretettel várunk!

Posted by noPack on Wednesday, September 30, 2015

 Olvass még a csomagolásról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top