Otthon

Ezekben a babzsákokban tuti jól tudnál aludni

Kicsi, nagy, gyerek méret, mintás, vízálló, pöttyös vagy épp névre szóló: a babzsákok örök darabok, amik már nemcsak a gyerekek és a kamaszok, hanem a felnőttek, sőt, a házi kedvencek körében is népszerűek.

Ma már óriási a kínálata a töretlen népszerűségnek örvendő babzsákoknak. Rinyu Szilviával és Kökényesi Tiborral, a Design Style munkatársaival beszélgettünk a babzsákok előnyeiről, formáiról, a házi kedvenceknek készített babzsákjaikról, és arról is, hogy szeretnének betörni a nemzetközi piacra egyedi babzsákjaikkal.

Rendkívül népszerű pöttyös babzsák. Fotó: designstyle.hu
Rendkívül népszerű pöttyös babzsák. Fotó: designstyle.hu

A babzsákok már nemcsak a gyerekek körében népszerűek, igaz?

Még mindig a legtöbb vásárlónk gyerek méretű babzsákot választ, általában ajándékba. Ezek közül az egyszínűek a legkedveltebbek, amit gyakran kiegészítenek névvel is, hiszen nálunk van arra lehetőség, hogy egyedi, névre szóló babzsákja legyen valakinek. Ezenkívül nagy népszerűségnek örvend a pöttyös babzsák, amit leginkább tini korúaknak vásárolnak. Tapasztalataink szerint egyszínű babzsákot idősebb, konzervatív emberek szereznek be. A vízálló babzsákokat eddig kivétel nélkül cégek rendelték különböző rendezvényekre. 

Egyébként csak Magyarországon vásárolt alapanyagot használunk fel. Erre büszkék vagyunk, és nem engedünk a minőségből, ami számunkra a legfontosabb. 

Gyerekbabzsák Fotó: designstyle.hu
Gyerekméretű babzsák Fotó: designstyle.hu

Az összes babzsák egy, standard méret?

A méreteket tekintve többféle van: a Big 150×110 centiméter; a Small 90×60 centiméter; a Kid 80×50 centiméter; a Junior pedig 140×80 centiméter.

Gyerekszobába Fotó: designstyle.hu
Gyerekszobába való egyedi babzsák Fotó: designstyle.hu

Mi a babzsákok nagy előnye a többi hagyományos bútorral szemben?

Talán az, hogy nagyon kényelmes, hiszen teljesen felveszi a használójának az alakját, formáját és emellett például a big méretű többféleképpen is használható, ülő, fekvő és fél fekvő formában is. Az összes babzsákunkra jellemző, hogy ha ülő formában használják, akkor megtartja a hátat, ezáltal a gerincoszlopot is, ami hosszútávon nagy előny.

Kültéri babzsák Fotó: designstyle.hu
Kültéri, vízálló babzsák Fotó: designstyle.hu

Aki szeretne saját babzsákot is tervezhet magának?

Igen, van egy egyedi rendszerünk, ahol a leendő babzsák tulajdonos saját maga állíthatja össze a babzsákját. Egyedi szöveget, hímzést és akár több színt is használhat. Egyre többen veszik igénybe ezt a szolgáltatásunkat, és tervezik meg a babzsákjukat.

Mintás babzsák Fotó: designstyle.hu
Mintás babzsák Fotó: designstyle.hu

Láttam, még a házi kedvenceknek is jut babzsák Népszerű ez a szolgáltatásuk?

Sajnos az állatoknak készült babzsákunk nem terjedt el annyira, amennyire szerettük volna, de próbáljuk minél szélesebb körben terjeszteni. Nekik vízálló anyagból készül a termékek, ugyanis ez a legvastagabb, legerősebb anyagunk, ami nehezen tönkretehető még egy kutya számára is. 

A kedvenceknek is jár egy babzsák Fotó: designstyle.hu
A kedvenceknek is jár egy babzsák Fotó: designstyle.hu

Szeretnének a jövőben bővíteni, újítani? Ha igen, mik a tervek?

Hamarosan lesz két új termékünk: egy kétszemélyes babzsák fotel, és egy fakeretes fotel. Ezeknél a termékeknél csak prémium alapanyagot használtunk. Ezeket szeretnénk a későbbieknek külföldön – Angliában, Amerikában, Németországban – is forgalmazni, hiszen annyira egyediek, hogy sehol nem láttunk még hasonlót sem. 

Big méretű, mintás babzsák Fotó: designstyle.hu
Big méretű, mintás babzsák Fotó: designstyle.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top