Otthon

4 dolog, ami nem hiányozhat egy szerelmespár hálószobájából

Akár a közös hálótokat, akár a saját hálószobádat szeretnéd kicsit romantikusabb hangulatba hozni, a most következő tippek tuti a segítségedre lesznek!

 Ha igazán romantikus és meghitt hangulatot szeretnél varázsolni a hálószobába, ne bízd magad egy szívecskés párnára és illatgyertyákra! Sokkal fontosabb az anyagok, a fények és a színek helyes megválasztása.

4 dolog, ami nem hiányozhat egy szerelmespár hálószobájából

1. Nyugtató színek

Azt mondják, a piros az érzékiség színe, a hálószoba falára mégsem javasolt. Ha maradnál a piros árnyalatainál, válaszd 2016 egyik divatszínét, a fáradt rózsaszínt, ami egyszerre romantikus mégis megnyugtató hatású. Ha pedig kékes irányba mozdulnál, válassz lilába hajló szürke színeket, amelyek szintén megnyugtatják a szemet és az elmét.

2. Minőségi anyagok

A hálószobában, különösen az ágyban ne sajnáld a minőségi anyagokat: egy szaténszövésű lepedő és ágyneműhuzat nemcsak finom tapintású, de kellemesen hűsít is, ha nagyon izzana a levegő.

3. Tévé helyett csak zene

Akármilyen kényelmes is az ágyban fekve mozizni, de áldozd fel a hálód nyugalmát a tévé oltárán! Helyette ruházz be hangszórókba, hiszen egy jól megválasztott playlist sokkal jobban hangulatba hoz, mint a háttérben szóló tévéműsor.

4. Maxold ki a hangulatvilágítást

Persze csak ízlésesen! A középre súlyozott fény helyett világítsd meg inkább a sarkokat. Na és persze ott vannak az égősorok és a gyertyák, ezekkel sosem lehet mellényúlni!

Még több hálószobatipp az NLCafén:

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top