Otthon

Csináld magad: mesés minikertek

Csinálj magad meseszép minikertet. Teraszod, lakásod vagy a kerted üde színfoltja lehet ez a különleges dekoráció, amit még a gyerekek is imádni fognak.

A gyerekeket a kertészkedésre egészen biztosan játszi könnyedséggel veheted rá. Csináld magad az otthoni mesebeli minikertet. Mutatjuk lépésről–lépésre hogyan készítheted el. Inspirációul pedig további mesés minikertötleteket is vehetsz galériánk fotói közül.

Így csinálhatsz magad csodás mesebeli minikertet

Alapnak tökéletesen megfelel egy dézsa vagy egy már használaton kívüli vödör, amelyet tölts meg virágfölddel. Ültess bele például bonszait vagy lassan növekedő, viszonylag igénytelen növényeket, mint amilyen a szuperkajának tartott kaktusz.

Csináld magad: mesés minikertek

A minikertből a medence sem hiányozhat, amelyhez tökéletesen megfelel egy világoskék ecsettál. A mini kertdekoráció rózsalugas nélkül sem lehet teljes, ehhez a lányok kinőtt babaházában található paraván ideális. Minirózsát vagy bármilyen neked tetsző futónövényt felfuttathatsz rá. 

Csináld magad: mesés minikertek

Kis hintával, házikóval, padokkal színesítheted a kertet. A szabadon maradt talajba ültess zöld növényeket. Pici szobrokkal, szökőkúttal, vagy bármilyen mutatós megoldással dobhatod fel a kertet.

Csináld magad: mesés minikertek

A kertet kerítéssel körbekerítheted, tehetsz bele apró üvegeket, bogyókat, és bármit, aminek helyet találsz a dekorációban. Még a használaton kívüli babakocsi is szuperül mutat a magad csinálta minikertben. Mesésen szép, igaz?

Csináld magad: mesés minikertek

Inspirálódj galériánk mesés minikertjeiből

Megnézem
Összes kép (1)

További kerti csináld magad cikket találsz az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top