Otthon

A GPS-es nyomkövető megmutatja a macskád titkos éjjeli kóborlásait

Te is abban a hitben élsz, hogy a macskád az ágyad végében tölti az éjszakákat? Ez a kutatás elgondolkodtat majd az igazságról!

Sok macskatartó gondolja, hogy ha éjszakára kint hagyja az udvarban a cicáját, az ott is marad. Netán együtt szundít vele az ágy végében. Egy nemrég végzett kutatás valósággal sokkolta a gazdikat, amikor fényt derített a macskák igazi éjjeli életére.

A kísérletben a cicák GPS-szel ellátott nyomkövetőket kaptak, így pontosan dokumentálhatóvá vált, hogy merre kódorogtak éjszaka. “Azt hittem, maximum a szomszéd ajtajáig vagy udvaráig megy” – mondja az egyik cica tulajdonosa, akinek kedvence több mint 3 kilométerre, a városon túli erdőig elcsavargott! Ezek után nem csodálkozunk, ha megrendül a bizalmad a macskádban – kérdőre vonni azonban sajnos nem fogod tudni, az egyetlen, amit tehetsz, ha beszerzel egy GPS-es nyomkövetőt. De talán jobban jársz, ha a boldog tudatlanságot választod!

GPS nyomkövetők mutatják meg a macskák titkos éjjeli kóborlásait
GPS nyomkövetők mutatják meg a macskák titkos éjjeli kóborlásait

Forrás: BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top