Otthon

Öltöztesd fehérbe a konyhád!

Képzelj el egy gyönyörű, világos színű bútorokkal berendezett konyhát. Most pedig képzeld el, hogy a főzőlap és a sütő színe a megszokott acélszürke és fekete helyett fehér!

A konyha otthonunk központja, ezért fontos úgy kialakítani, hogy mindig jó érzéssel töltsük ott időnket. Fejezd ki egyéniségedet az Electrolux új, fehér színű beépíthető konyhai készülékeivel!

electrolux.com
Fotó: electrolux.com

Garantáltan minden tekintetet megragadnak az Electrolux új, fehér színű beépíthető sütői, főzőlapjai, mikrohullámú sütője és elszívója. A beépíthető indukciós főzőlap nemcsak szép, hanem gyors és pontos is, mintha csak egy profi séf dolgozna a kezünk alá. Az indukciós technológiának köszönhetően sohasem forrósodik fel, így ha netán kifutna a leves, vagy kicseppenne a dzsem, egész biztosan nem ég oda. A főzőlap felületét egy mozdulattal tisztára törölhetjük, és máris gyönyörködhetünk csillogó fehérségében! A Bridge funkciónak köszönhetően két zónát össze is kapcsolhatunk, és egy nagy méretű edényben készíthetünk ételt.

Olvass még több cikket konyha témában itt, az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top