Otthon

Így turbózták fel eladásra a pesti lakást!

A változó körülmények és az előre nem látható események Gabi életében is fordulópontot hoztak. A választások és a nehéz döntések sorában csak az egyik szükségszerű következmény, hogy megválik budapesti otthonától.

Gabi hét éve költözött a csodás dunai panorámával rendelkező pesti polgári lakásba. Amennyire akkoriban tőle tellett, felújította otthonát, most azonban – mivel munkája és magánélete is egy külföldi nagyvároshoz köti – elhatározta, hogy megválik kényelmes budapesti lakásától.

Fotó: Jurassza Zsófia
Fotó: Jurassza Zsófia

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a remek adottságokból, a home staging területén nagy tapasztalatot szerzett Somogyi Patríciától kért segítséget, hogy felkészítsék az ingatlant az eladásra.

“Alapvetően a tágas terek miatt és a majd négyméteres belmagasságnak köszönhetően a szobákat inkább csak szépíteni kellett, de be kellett látnom, hogy a konyha és a fürdőszobák már nem feleltek meg a mai igényeknek” – meséli Gabi. “Sőt, Patrícia javaslatára a fűtést is korszerűsítettük, ezért kellett lecserélni a kazánt.”

Fotó: Jurassza Zsófia
Fotó: Jurassza Zsófia
Fotó: Jurassza Zsófia
Fotó: Jurassza Zsófia
Stílusos értéknövelés egy pesti lakásban

A teljes cikk az OTTHON magazin decemberi lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési

megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

A decemberi lapszám tartalmából:

Angol vidéki ház karácsonykor

Variációk ünnepi dekorációra

Így válassz borhűtőt

Amarillisz, a tél királynője

Gasztró: halak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top