Otthon

300 forintért adták el a kísértetházat

Zavart szellemek lakják a házat – ezt írta a hirdetésben a francia tulajdonos, aki állítólag boldog volt, hogy egy euróért sikerült eladnia az idegborzoló házat.

Több mint 100 négyzetméteres ház udvarral egy euróért, nagyjából 300 forintért igazán jó befektetésnek tűnik, még akkor is, ha a kép alapján nem egy kacsalábon forgó palotáról van szó.

Ugye, milyen félelmetes?
Ugye, milyen félelmetes?

A francia Arbresle nevű településen áll a kísértetház, a tulajdonosa Maud69620 néven hirdette az eBay-en, egy online aukciós oldalon. A leírás szerint az ötvenes években szörnyű gyilkosság történt a házban, ezért kísértetek járják. Furcsa hangok, hörgések, kopogás az ablakokon, mozgó tárgyak – ezt nem bírja tovább cérnával a tulaj.

A nem éppen vevőcsalogató hirdetés szerint a gyilkosok sohasem kerültek rendőrkézre, és az akkori tulajdonosok egyszerűen csak eltűntek, ezért járnak vissza kísérteni a nem túl vidám épületbe.

Sajnos az nem derült ki, hogy ki volt az a bátor jelentkező, aki egy euróért megvette a szellemektől hemzsegő, rozoga házikót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top