Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

S. L. | 2017. Február 19.
Idén ne a home decor márkák virágos tucatpárnáival vigyél megújulást az otthonodba, hanem egy-egy hazai tervező karakteres, design darabjával!

Bár az óvodákban, iskolákban már véget értek a farsangi mulatságok, de a tél vége (és az influenzaszezon) rúg még egy utolsót, így nem csoda, hogy mindennél jobban várjuk a tavaszt. A tavaszt, a jó időt, a természet megújulását! Ha ebbe a felfrissülésbe szeretnénk az otthonunkat is bevonni, akkor itt a szuper alkalom, hogy pár ezer forinttól a pár tízezer forintig beszerezzünk valamit szuper, kortárs designereinktől. Mert igen, már pár ezer forintért is vásárolhatunk hazai, egyedi, lakásdekort!

Kép helyett textil táblácska

A WonderBanner kínálatából választottunk ezt a bringás, spring feliratú textildekorációt. A márka kézzel, pamutvászonból, filcből, dekorgumikból és kézi festéssel készült, egyedi táblácskái bármelyik letisztult, skandináv designt előnyben részesítő térben jól mutatnak.
márka: WonderBanner
ár: 2.890 forint

Minimalista párnák kézzel festve

A Printa stílusa jól beazonosítható, és régóta nemcsak ruhák, hanem lakberendezési tárgyak is viselik a tervező, Majoros Zita egyedi kézjegyeit. Mi imádjuk ezt az 50*50-es párnát: különleges, de nem hivalkodó.
márka: Printa
ár: 23 euró

Virágok, nemcsak kislányok szobájába

Rengeteg hazai brand készít egyedi, gyerekszobatextileket, ebből a kavalkádból kiemelkedik a Babies on board. Tőlük választottunk egy kör alakú, cikkelyekből álló virágos párnát, ami egy romantikus nappali éke is nyugodtan lehet.
márka: Babies on board
ár: 5.990 forint

Több mint puff

Több mint puff, dekorációs elemnek is tökéletes a Babyberry Haboo nevet viselő, kötött puffja. A puffok négyféle különböző színben készülnek, a gyerekszobától az előszobáig rengeteg helyen hasznosíthatjuk őket. A család abszolút kedvencei lehetnek!
márka: Babyberry
ár: 18.200 forint

Ebbe cuccolj!

A papírzsákokról ismert CUCC márka idén már elő is rukkolt egy újdonsággal: hamarosan a webshopjukban is elérhetőek lesznek a Pici Piacon már bemutatott, egyszerű barna zsákok. A zsákok a 45*80*14-es méretben lesznek elérhetőek, és a már jól ismert minták bármelyikével kérhetőek.
márka: CUCC
ár: 2.000 forint

Kábelezd újra!

Unalmas az asztali lámpa? Lecserélnéd az étkező ósdi mennyezeti lámpáját? Ezek olyan változások, amelyekkel tényleg látványosan felfrissítheted az otthonod hangulatát. Egy színes textilkábel csodákat képes művelni a legunalmasabb világítóberendezéssel is. Ráadásul a Tilkánál a több mint 70 különböző színű textilkábel között az idei év színe, a Greenery is megtalálható.
márka: Tilka
ár: 800 forint/méter

Matricát a falra!

Friss, fiatalos márka a Justa; többek között fali képeket és falmatricákat kínálnak. Mi ezekbe az erdőt idéző matricákba szerettünk bele. A 72 darabos csomaggal körülbelül 3-4 négyzetméternyi falfelületet tudunk újjávarázsolni. Használjátok bátran a gyerekszobán kívül is!
márka: Justa
ár: 3.600 forint

Drótból feliratok

A Babyberry a magyar Lagom márkával összefogva alkotta meg ezeket a feliratokat, amelyek a gyerekszoba ékkövei lehetnek. Vannak előre elkészített feliratok, mint a hello vagy welcome, de kérhetünk egyedit, sőt mintákat is. A színpalettát a menta, a napsárga, a rózsaszín, a pasztellkék és a világosszürke alkotja.
márka: Lagom – Babyberry
ár: egyedi felirat 800 forint/betű

Nagyi filodendronja újra menő!

A népszerű panelnövény, a filodendron, ha kinőtte a nagyi nappaliját, akkor az általános iskolába vagy a helyi művházba költözött. Ezek a lyukacsos levelű növények bárhova képesek dzsungelhangulatot csempészni. A filodendron mintája az elmúlt években újra reneszánszát éli, és nemcsak ruhán, de párnákon és egyéb lakberendezési kellékeken is fel-felbukkannak, ahogy evuska egyedi párnáin is.
márka: evuska
ár: 6.900 forint

Hangulatvilágítás gömbökkel

Hatalmas divatja van a gömblámpafüzérnek, szerezz hát be egyet te is a tavasz közeledtével. A Cotton Ball Lights Budapestnél az égősorok hosszát 10-től egészen 50-ig te választhatod ki, és azt is te döntheted el, milyen színű gombócok díszítsék. Kell ennél egyedibb és hangulatosabb dekoráció?
márka: Cotton Ball Lights Budapest
ár: az összeválogatott színektől és darabszámtól függ

Olvass még több cikket tavaszi dekoráció témában itt az NLCafén:

Exit mobile version