nlc.hu
Otthon

Webkamerán nézheted, hogy esik-e már a hó Kékestetőn

Meggondolta magát a tavasz, viharos szél jön, Kékestetőn havazik is!

A hazánkba érkező erős hidegfront hatására eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat, a legmagasabb északi hegycsúcsokon pedig havazik is Éjszaka fagyra is lehet számítani.
Kisfiú örül a hóesésnek

Az Index cikke szerint a széllökések olyan erőssé válhatnak, hogy meghaladhatják a 100 km/h-t is. Az esti, éjszakai órákban ideiglenesen kissé csillapodik a légmozgás.

A déli óráktól a Dunántúlon, a főváros térségében és a Duna–Tisza közén (Pest és Bács-Kiskun térsége) kell viharos széllökésekre számítani. Késő délutántól kezdődően északkeleten, a Zempléni-hegység, a Bodrogköz, a Nyírség és a Hajdúság térségében viharos,  70-90 km/h-s széllökésekre kell készülni. A figyelmeztetés szerint előfordulhat, hogy a szél ereje helyenként meghaladja a 100 km/h-t. 

Holnap ismét viharossá fokozódik az északnyugati szél, a Dunántúlon és Pest, Bács térségében 70-80 km/h-s lökések várhatók, az esti óráktól aztán fokozatosan veszít erejéből a szél.

Itt megnézheted, milyen a havazás Kékestetőn!

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top