Otthon

Azt hitte, csak a vakolat potyog, közben kidőlt a ház fala

Csütörtökön éjjel furcsa zajra ébredt a böhönyei asszony. Nem tulajdonított nagyobb jelentőséget, azt hitte, csak a vakolat potyog. Aztán reggelre kiderült, sokkal nagyobb a baj, kidőlt ugyanis a ház fala.

A tűzoltók csak pénteken reggel érkeztek ki a házhoz, hogy eltakarítsák a házomlás romjait és kitámasszák az épületet. A böhönyei asszony ugyanis csütörtökön éjjel még azt hitte, csupán a vakolat potyog ismét. Hogy leomlott a családi ház fala, arról az egyik szomszéd értesítette a tűzoltókat reggel. Az áramszolgáltató munkatársai azóta áramtalanították a házat, statikus állapítja majd meg, hogy az épület többi része lakható-e.

Az asszony szerint máskor is tapasztalták, hogy leomlott a vakolat a falról, amit aztán ő annak rendje és módja szerint eltakarított. Épp arra várt, hogy kőműves párja hazaérkezzen külföldről, és megjavítsa a hibákat. Csütörtökön délután észrevette a kidudorodott vakolatot, de a legrosszabb eszébe sem jutott – írja a Sonline.hu.

Kidőlt a böhönyei asszony házának fala

Azt hitte, csak a vakolat potyog csupán

A címlapfotó illusztráció (Bugány János – MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top