Otthon

5 dolog, amit a boldog emberek otthonaiban tuti megtalálsz

Ne luxuscikkekre vagy dizájnerdarabokra gondolj: a boldog emberek otthonaiban a jókedv ennél sokkal egyszerűbb kulcsait találod!

 A boldog embereket úgy fürkésszük, mintha egy ritka állatfajt tartanánk megfigyelés alatt: mik a szokásaik, a titkaik, vagyis mit leshetünk el tőlük, ha magunk is szeretnénk boldogabb életet élni? Most annak jártunk utána, mi az az 5 dolog, amit tuti megtalálunk az otthonaikban. Íme:

5 dolog, amit a boldog emberek otthonaiban tuti megtalálsz

1. Egészséges kupi

A boldog emberek a pillanatban élnek, így nem zavarja őket, ha kialakul körülöttük egy egészséges, inspiráló rendetlenség. Nem stresszelnek rajta, tudják, hogy lesz idő a takarításra is.

2. Hobbira utaló jelek

Szuper érzés úgy hazaérni, hogy vár egy olyan elfoglaltság, amiben maximálisan örömünket leljük. Miért is pakolnánk el a hozzávalóit, minden alkalom után?

3. Zöldek

Nem kell hozzá nagy tudomány, hogy rájöjjünk, a növények hozzájárulnak jókedvhez és a harmóniához!

4. Valami régi

A nagymama régi komódja nem kényszerből került a lakásba: egyszerűen jólesik olyan tárgy közelében lenni, aminek története van.

5. Majdnem túlhasznált luxus

Egy kasmírtakaró vagy egy gyönyörű gyertyatartó – amin látszik, hogy nemcsak a látszat kedvéért van szem előtt, hanem nap mint nap használva van.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top