Otthon

Ezek után biztosan kétszer is ellenőrzöd majd a WC-csészéd!

Háromméteres pitonok, szevasztok!

A legrosszabb rémálma válhatott valóra annak a WC-csésze tulajdonosnak, akinek illemhelyére két piton is szemet vetett. Az eset természetesen ott történt, ahol az ilyesmik történni szoktak: ahol mérges pókok és óriáskígyók figyelnek minden hátsókertben igen, Ausztráliában.

Ezek után biztosan kétszer is ellenőrzöd majd a WC csészéd!

Szerencsére a zoológushallgató, Elliot Budd elhárította a krízist, és hála égnek, még azt is kihangsúlyozta, hogy az ilyesmi nem túl gyakori eset (még Ausztráliában sem). “Más befogóktól azt hallottam, előfordul az ilyesmi. Talán néhány évente egyszer történik ilyen, ha szerencsénk van” – magyarázza Budd. Általában tetőkről, fészerekből és házak alól fogdossa össze a kígyókat, de előfordult már irodaházi megszállás is a praxisában, ami szerinte elég ritka.

Ezek után biztosan kétszer is ellenőrzöd majd a WC csészéd!

Budd mindenesetre nem piszmogott sokat a kígyókkal, állítólag csak benyúlt értük a csészébe, és kiszabadította őket a kezével. A kígyók be is voltak szorulva, de nehéz őket jobban sajnálni, mint azt, aki dolga végzésére indulva ekkora állatokat talált a fürdőben. 

További cikkeink kígyókról:

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top