Otthon

Sehol sem találják a 15 éves szegedi fiút – fotó

Alig egy napja, hogy a 15 éves Pusoma Zoltán Márk elszaladt a rá vigyázó felnőtt mellől Szegeden, azóta sokan keresik őt, köztük a rendőrség is.

Szeptember 20-án, délután 2 óra körül Szegeden, a Széchenyi tér egyik épületében az őt felügyelő felnőttől elszaladt a 15 éves Pusoma Zoltán Márk, akiről azóta nem tudni semmit: tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem adott magáról.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 15 éves Pusoma Zoltán Márk eltűnésének ügyében. Egy fényképet is közreadtak az eltűnt fiúról, hátha a lakosság segítségével sikerül a fiatal nyomára bukkanni.

Pusoma Zoltán Márk – Forrás: police.hu

Pusoma Zoltán Márk 168 centiméter magas, 55 kilogramm, vékony testalkatú. Haja szőkésbarna, két oldalt felnyírt, középen körülbelül 5 centiméter hosszúságú, úgynevezett taréj alakú. Arca hosszúkás, szemöldöke világosbarna. Eltűnésekor fekete, cipzáras, kapucnis pulóvert és kék-fehér mintás, térdig érő nadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható 15 éves fiú tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést telefonon a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top