Otthon

Ezek lesznek a legnépszerűbb lakástrendek jövőre

Ha te is sokat időzöl a Pinteresten, akkor már talán tudod is, mik lesznek nagyon népszerű lakásdekorációk jövőre.

Mindjárt vége 2017-nek, aminek sokan örülnek, hiszen valljuk be, az új év mindig új lehetőségekkel és reményekkel kecsegtet mind a szakmánkban, mind a magánéletünkben. Sokan ilyenkor kívül-belül megújulnak. Így van ez az otthonainkkal is, hiszen azokról sem szabad megfeledkezni, nekik is kijár a frissítés. Szerencsére a Pinterest most is összegyűjtötte a jövő évi legnépszerűbb lakástrendeket, amelyekből most ti is szemezgethettek.

Falak

A csupasz falak időszakának hivatalosan is vége. Mintás vagy színes, esetleg képekkel teleaggatott, minden jöhet, bármilyen mennyiségben.

Mintás növények

A mintás erezetű levelek élénkséget, vibrálást hoznak az otthonodba, ráadásul némelyik nem is vár el bonyolult vagy időigényes gondozást.

Terrazzo padló

Egyre inkább visszajön a divatba az eredetileg a 14. században kitalált ötlet, mely szerint a velencei építőipari munkások az építkezésekről megmaradt márványdarabokat otthonaik díszítésére használták fel.

Álmennyezet

Sokszor elfelejtjük, hogy a szobának van egy mennyezete is, amely nemcsak praktikus szempontokkal rendelkezik, hanem azt is lehet dekorálni. De még hogy!

Gyógyfürdő inspirálta fürdőszoba

Lehet, hogy nem olyan a kilátás, mintha a Bahamákon lennénk, de azért tehetünk egy kísérletet, hogy a kereteinknek megfelelően, a lehető legszuperebb helyiséggé alakítsuk a fürdőszobát.

Elle Decor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top