Otthon

Így fog kinézni az otthonunk idén

Megérkeztek az idei lakástrendek, és odáig vagyunk tőlük!

A január mindig hosszú és sivár. Elmúlt a karácsony, de még jó pár hetet kell várnunk a tavaszra. Valami jóval kell eltölteni a maradék időt. Például az új, színes lakástrendek nézegetésével. Mutatjuk a fő jellemzőket!

Díszítések

Makramé, rojtok, bojtok és pomponok. Ezek mind népszerűek lesznek idén a lakásdekorálásban, akár a párnákon, a szőnyegeken vagy a falikárpitokon.

Geometriai alakzatok

Bár 2017-ben is népszerűek voltak ezek a formák, de elsősorban a párnákon és a szőnyegeken, de idén már a csempére és a tapétára is átterjednek. Mi már most imádjuk!

Happy little teacup candle 🕯️

Kayleigh Wright (@kayleighjwright) által megosztott bejegyzés,

Növények

Frissességet árasztanak, és önmagukban is szuper lakásdekorációk. Érdemes minél több zöld, leveles szobanövényt beszerezni, és a lakás különböző pontjain elhelyezni őket, mert az egészségünkre és a hangulatunkra is jó hatással vannak. 

Indigókék

Bár a pasztellszínek valószínűleg sosem mennek ki a divatból, ennek ellenpontja a merész és élénk indigókék. Kezdetnek talán ne az egész lakást vagy szobát fesd le erre a színre, hanem próbáld ki a kisebb kiegészítőknél, mint dísztárgyak, vázák vagy növények, esetleg egy-egy bútor. 

Forrás: Pinterest.com

Csillogó arany

Kulcsfontosságú szín idén, mely eleganciát kölcsönöz az otthonodnak. Akár az ajtó fogantyúja, akár egy kis lámpa, de biztos, hogy odavonzza a tekintetet. 

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top