Otthon

Január 4-én reklamált a kopasz karácsonyfája miatt

Az eset szemtanúja szerint vagy nagyon kellhetett a pénz, vagy teljesen megbolondult az illető.

Scott Bentley Facebook-oldalán osztotta meg elképesztő történetét, amit szinte el sem akart hinni az internet. A férfi január 4-én vásárolgatott az otthona közelében lévő Costco áruházban, mikor szemtanúja lett, ahogy egy panaszos asszony berángatja lecsupaszított karácsonyfáját az üzletbe, és felháborodva pénzvisszafizetést követel érte. A nő állítólag arra hivatkozott, hogy a fa „halott”, és mindenáron szerette volna visszakapni a vételárát.

Bentley azt mondja, valójában borzasztóan szomorúnak találta, hogy a nőnek talán ennyire szüksége lehet a pénzre, és bár az asszony végül megdöbbentő módon megkapta a karácsonyfa árát, a történet végkicsengése így sem túl vidám.

A netezők egyrészt keményen nekimentek a nőnek, sokan azt mondták, az ilyen „az a fajta, aki a szaros pelenkát is visszaviszi” a boltba, míg mások megerősítették, hogy szabályzata értelmében a Costco szinte minden termékét hajlandó megtéríteni.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top