Otthon

A rendőrök csak meg akarták nézni a budapesti házat, de megdöbbentek, mit találtak a fészerben

A budapesti rendőrök csak környezettanulmányt készíteni mentek egy házba, de egy egész marihuánaültetvényre bukkantak.

A pesterzsébeti rendőrök két napja mentek ki egy kerületi házhoz, hogy felmérjék a házi őrizet feltételeit. Az ott lakó férfit ugyanis a bíróság házi őrizetbe helyezte.

Amikor az egyenruhások befejezték a lakás átvizsgálását, észrevették, hogy az udvar végében lévő romos melléképületből ventilátor zaja szűrődik ki. – olvasható a Police.hu beszámolójában.

A fészert kinyitották, és ott 29 tő marihuánát és különböző termesztéshez használatos eszközöket találtak. A nyomozók kábítószerkereső kutyát vittek a helyszínre, így előkerült több csomagba kiporciózott zöld növényi törmelék is.

A nyomozás során kiderült, hogy a drogot a házi őrizetes férfi 41 éves féltestvére termesztette. Miután S. Tibor hazaérkezett, a nyomozók őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi részletes beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy a marihuánamagokat Ausztriában vette.

29 tő marihuánát találtak a rendőrök, akik nem is a drog miatt mentek ki a házhoz (Fotó: Police.hu)

A XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-termesztés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 41 éves budapesti S. Tibor ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top