nlc.hu
Otthon

Marihuánaültetvény az Etele úton

Akkora marihuánaültetvényt gondoztak, hogy kintről érződött a szag

A „kertészeket” lekapcsolta a rendőrség.

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság egy férfit és egy nőt – közölte a police.hu. A rendőrök 2021. április 14-én bejelentést kaptak arról, hogy egy Etele úti lakásból erős kábítószer-illat árad. A kiérkező rendőrök a lakásban egy kis sátrat találtak, amiben 64 tő marihuánát neveltek a tulajdonosok. A nyomozók lefoglaltak továbbá a kábítószer előállításához, adagolásához és árusításához használt eszközöket is.

A XI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a tulajdonosokat, a 43 éves P. Tamást és a 27 éves P. Katalint elfogták, előállították és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A párt őrizetbe vették.

Marihuánaültetvény az Etele úton

Fotó: police.hu

A hír már csak a rendőrségi fotók miatt is érdekes, azok ugyanis egy teljesen profi, mindennel felszerelt, igaz, itt-ott garázsmódszerekkel megspékelt ültetvényt ábrázolnak ránézésre egészséges, szép példányokkal. Nem mintha tudnánk, milyen az egészséges marihuána, a termeléstől a fogyasztásig bármiben történő részvétel illegális ugyanis (szemben a jóval károsabb alkohollal).

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top