TV-sztárok

Rengeteg fűvel ünnepelte Madonna, hogy 62 éves

Megtekerte a gandzsát, elpöppintette a dzsodzseszt, tolt pár tisztességes trombitát a popdíva, aki már nem koronavírusos.

Welcome to Jamaica

Ezzel a mondattal posztolta szülinapi Instagram-fotóját Madonna, amin stílszerűen elképesztő mennyiségű marihuánával pózol, és még egy tisztességesen megtekert, félig elszívott, nyilvánvalóan olyan cigaretta is van a szájában. Mit mondhatnánk? Egészségére!

Az énekesnő most 62 éves és teljesen jól van, ami azért fontos, mert tavasszal elkapta a koronavírust. Reméljük, van társasága a 27 éves pasiján, Ahlamalik Williamen kívül is, ha ezt a mennyiséget ketten szívnák el, az elég csúnya fless lenne. Ez persze csak tipp, valójában nem értünk hozzá, ahhoz is a Blikk kellett, hogy egyáltalán felismerjük, mi van a tányéron! Az egyetlen, ami szemet szúrt, az a jamaikás körömlakk, ez azért már eléggé súrolja a kulturális kisajátítást, de még pont elfogadható mértékben.

Kiemelt kép: ECP/GC Images

Passzolunk még pár Madonna-kontentet, add tovább!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top