nlc.hu
Sztárok

Madonna gyerekei

Még nagyon fiatalok, de már most nagyon színes Madonna gyerekeinek az élete

A 64 éves énekesnőnek összesen HAT gyermeke van. Bár fiatalok, de eddigi életükkel meg lehetne tölteni három mozifilmet.

Ahogy megírtuk, az énekesnő egy eddig meg nem nevezett bakteriális fertőzés miatt június 24-én intenzív osztályra került, ahol több napig is ápolták. Mivel jobban érezte magát, az orvosai hazaengedték a kórházból. Menedzsere elmondta, hogy Madonna teljesen fel fog épülni, azonban egészsége miatt el kell tolnia a turnét, ami júliusban kezdődött volna Vancouverben. 

Idén augusztus 16-án ünnepli a 65. születésnapját Madonna, az énekesnőt a gyermekei tartják fiatalon, na és az a vágya, hogy soha ne öregedjen meg. Azt sokan tudják, hogy van két biológiai gyermeke, és voltak örökbefogadásai is, de hogy pontos hány gyermeke van Madonnának, és ezek a csemeték hány évesek, azzal talán csak a legnagyobb rajongók vannak képben.

Lourdes Leon

Madonna legidősebb gyereke Lourdes, akivel akkor volt várandós, amikor Budapesten forgatta az Evitát. Lourdes apja a személyi edző/táncos/színész  Carlos Leon, aki nem sokáig volt Madonna életének a része. Lourdes 1996-ban született, nagyon közel áll az anyjához, azonban a 26 éves lány érthetően egyre függetlenebb életet él. Egy New Yorkban található művészeti iskolába járt, majd kapott néhány kisebb színészi munkát, és modellkedni is felkérték párszor. Dolgozott már együtt Rihannával a Savage X Fenty kollekciókon, és feltűnt a Burberry, Marc Jacobs és legutóbb a Mugler H&M reklámjaiban is. 

Lourdes szívesen készít magáról olyan fotókat, amelyeket látva, édesanyja életének egy-egy ikonikus pillanata jut eszünkben. Amikor például felkérték, hogy szerepeljen a Miaou új kampányában, akkor Lourdes pont úgy vonaglott a homokos tengerparton, mint anyja tette az 1989-es Cherish klipben.

Lourdes Leon és egyik húga

Lourdes Leon és egyik húga (fotó: Profimedia)

Rocco Ritchie

Az énekesnő és a rendező Guy Ritchie közös gyermeke Rocco, aki 2000-ben született. Bár válásuk után Rocco az anyjánál maradt, 2015-ben valóságos bírósági háború indult el az egykori házaspár között, amikor Rocco az apjához akart költözni. A fiú az egyik karácsonyi szünet után, nem ment vissza az Egyesült Államokba, hanem ott maradt az apjánál Londonban. Madonna bíróságra akart menni, és sorra tette ki azokat a fotókat az Instára, amelyeken a fiával együtt szerepel. Közben a gyerek, állítólag  éppen azért menekült el az anyjától, mert unta, hogy folyton nyilvánosság előtt hozza kellemetlen helyzetbe. Az egész történetben csak a gyerek veszett el, akit magánnyomozóval is figyeltettek, majd a megzavarodott kamasz drogozáson kapták. A 9 hónapos gyermekelhelyezési ügyet végül a rendező nyerte. Ideje nagy részét apjával, és annak új nejével tölti, de már rendeződött a kapcsolata az anyjával is. Egyik legjobb barátja Brooklyn Beckham, aki Rocco apjánál volt gyakornok.

Rocci Ritchie

Rocco Ritchie (Fotó: Getty Images)

David Banda

Madonna 2006-ban fogadta örökbe az akkor 13 hónapos Davidet, aki egy Lipunga nevű faluban született  Nyugat-Malawiban. Testvérei, Garnet és Babel egy betegség következtében nagyon fiatalon elhunytak. A The Guardian egyik korábbi cikke szerint David édesanyja, egy héttel azután hunyt el, hogy világra hozta őt. Az apja Yohane Banda lemondott a gyermekéről, mert úgy érezte, így kaphat megfelelő gondoskodást.

David Banda focista lesz

David Banda focistának készül. (fotó Profimedia)

David törvényes apja szintén Guy Ritchie lett, aki ekkor még Madonna férje volt. A most 17 éves David remekül táncol és énekel, de még jobban focizik. Ezért is költözött az egész család néhány éve Portugáliába.

David Banda és Guy Ritchie

David Banda az apjával, és annak új családjával az Oroszlánkirály premierjén. (fotó: Profimedia)

Mercy James

Madonna örökbefogadott lánya idén lett 17 éves. Egyes sajtóhírek szerint maláriában szenvedett, amikor Madonna megismerte és adoptálta őt négyévesen. A procedúra azért húzódott el évekig, mert Madonna válása is ekkor kezdődött, s a beadott kérvénnyel ellentétben nem házasként, hanem egyedül fogadta örökbe a kislányt.

Madonna lánya Mercy James

Mercy James és az anyja 2018-ban. (fotó: Profimedia)

Mercy nagyon érdeklődik a zene és a tánc iránt. Anyja, valamennyi koncertjén ott van, és akárhányszor látni, mindig hatalmas mosoly ül az arcán a kamasznak.

A 14 éves Mercy James

Mercy James 2020-ban Párizsban. (fotó: Profimedia)

Esther és Stella Mwale

Madonna 2017-ben fogadta örökbe az ikreket, Esthert és Stellát. Ők szintén Malawiban születtek, és a Home of Hope nevű árvaházban éltek azóta, hogy világra jöttek. Az adoptálási procedúra végén, előkerült a gyerekek apja, aki azt állította, ő bizony nem gondolta, hogy az örökbefogadással véglegesen lemond a gyerekeiről, csak azt hitte, hogy azoknak innentől jó életük lesz,de ő marad a gyámjuk. Adam Mwale  azt állította, hogy neki azt mondták: egy gazdag, külföldi nő magával viszi a négyéves lányokat, hogy jó oktatásban részesüljenek, de idővel visszakapja őket, és anyagi segítséget kap az egész családja. Értelemszerűen ilyen ígéreteket nem tehetett Madonna, hiszen az örökbefogadás végleges. A lányok azóta is az énekesnővel élnek, remekül zongoráznak és annál is többet táncolnak.

Esther és Stella Mwale

Esther és Stella Mwale (fotó. Profimedia)

Tabuk nélkül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top