Sztárok

Drogozás miatt tartóztatták le Madonna fiát

Óvadék fejében engedték szabadlábra. Rocco Ritchie körül egyre gyűlik a baj, mióta apjával, Guy Ritchie-vel él Londonban, New Yorkban élő anyját, Madonnát pedig csak néha látogatja.

Madonna és Guy Ritchie 16 éves fiát, Rocco Ritchie-t London egyik északi kerületében kapták el egy pakett marihuánával. A Scotland Yard közleménye szerint a fiút óvadék ellenében szabadlábra engedték, most részt kell vennie egy elterelő programban.

A The Sun információi szerint a fiúra és a haverjára azután hívták ki a rendőrséget, miután meglátták őket, hogy drogoznak. Amikor a rendőrök kiérkeztek, Rocco – a rendőrségi jelentés szerint – eldobott valamit, később viszont a hátizsákjában találtak egy tasak kendert. 

A New York Daily News megjegyzi, hogy Rocco hírhedt lakója a kerületnek, nem egyszer látták már betépve, sokszor viselkedik kétesen, és azzal, hogy a nyílt utcán drogozott, betelt a pohár a szomszédoknál. 

Madonna és Guy Ritchie hosszú ideje perlekednek a gyerekelhelyezésért, egy szeptemberi megállapodás szerint viszont Rocco Londonban maradhatott az apjával, de rendszeresen látogatnia kell New Yorkban élő édesanyját. 

The son

Guy Ritchie (@guyritchie) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top