Otthon

Ezekkel a hibákkal még a legtágasabb konyha is zsúfolt lesz

Nincs olyan sok cuccod, de még minden tele van? Ezek miatt a hibák miatt.

A konyhában könnyen betelik a hely, főleg, ha többtagú a család. Sok az edény, az étel és az egyéb dolgok, mi meg csak pislogunk, mert elfogyott a szabad polc. Valószínűleg a következő hibák némelyikét te is elköveted, ha egy kicsit jobban odafigyelsz rájuk, nem kevés helyet szabadíthatsz fel.

Nem optimalizálod a szekrényeket

Kihagyod a belsőbb részek adta lehetőségeket például. Ha már nagy mélységgel rendelkezik az a szekrény, használd ki. Pakold oda azokat az edényeket, amiket ritkán használsz.

Forrás: Tumblr.com

Nem használod ki a kisebb részeket

Ha van egy-egy nyílás vagy párkányrész, oda is érdemes pakolni. Rakodj felfelé, használd ki a magasságot, így nem lesz zsúfolt az összhatás.

Mindent a szekrényekbe zsúfolsz

Aztán hosszan kutakodsz egy-egy, a szekrény mélyére rejett dolog után. Használd ki a falfelületeket és a magasságot is. Akassz fel kampókat a falra, és lógasd oda a kisebb edényeket, máris több hely szabadul fel a szekrényekben. A fűszereket pedig tedd mágneses aljú üvegekbe, amiket felilleszthetsz a hűtődre, ezzel is csomó helyet megspórolva.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top