Otthon

Valószínűleg te sem tudtad eddig a tökéletes ágyazás titkát

Tökéletes ágyhoz tökéletes ágyazás illik.

Semmi sem jobb, mint a friss, pihepuha ágyba behuppanni egy fárasztó nap végén. Feltéve, ha be volt egyáltalán ágyazva, és jól volt beágyazva! Nem mindegy ugyanis, hogyan vetjük meg fekvőhelyünket, ezért megmutatjuk a tökéletes ágyazás néhány fontos szempontját!

Kórházi sarok

A katonai sarokként emlegetett technika szerint a jól kisimított lepedő és takaró végeit be kell tűrni az ágymatrac szélei alá, mely egyben tartja az ágyat, és biztosan nem ébredsz fel arra az éjszaka közepén, hogy begyűrted magad alá a felét.

Párnák állapota

A hotelekben is alkalmazott, jól ismert trükkel te is extra kényelmessé teheted a párnádat. Hosszában, a közepén ütögesd meg, mintha egy karate-mozdulattal le akarnád küldeni a padlóra (képzeld oda egy nem szimpatikus ismerősöd, nagyon hatékony módszer), majd az egyik végénél behajtod a felénél. Ügyelj arra, hogy a sarkaknál is kitöltse a huzatot a párna, egyenletesen helyezkedjen el benne.

Kifordított takaróhuzat

Tedd a lehúzott takarót az ágyra, két felső sarkával felfelé, majd fordítsd ki. Ezután bújj bele a két kezeddel, és fog meg a felső csücsköket. Emeld fel a takarót, amire így helyes irányban terül rá a huzat, majd rázd le, és igazítsd bele az alsó csücsköket is.

Ne vasald

Bőven elég a teregetés, persze csak akkor,  ha megfelelő. A titok annyi, hogy jól ki kell ráznod, miután kivetted a mosógépből, és a sarkait jól kihúzkodva kell feltenni a szárítókötélre. 

Forrás: DREAMS

Díszpárnák

Ez már tényleg csak az esztétika, de ha már ennyi energiát feccöltél bele, ne most vérezz el. Kicsi vagy nagy, ez már tényleg a te ízlésedtől függ, a lényeg, hogy kényelmes legyen, és tetsszen neked!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top