Otthon

Ezeket a feng shui szabályokat minden otthonban be kellene tartani

Ha szeretnénk kicsit odafigyelni otthonunk energiáira, jó ötletnek tűnhet betartani néhány alapvető feng shui szabályt. Megmondjuk, hova rakd az ágyadat, és milyen színnel érdemes kifesteni a gyerekszobát!

1. Soha ne rakj tükröt a bejárati ajtóval szemben

Ugyanis így minden jó energia visszapattan róla, ami szeretne betérni az otthonodba…

2. Vigyázz a tűzhelyre!

A feng shui szerint a tűzhely a jó szerencsét hozhat a pénzügyekben, épp ezért mindig tartsuk tisztán, és bánjunk vele tisztelettel!

3. Semmi kütyü a hálószobában

Ez egyébként nem csak a feng shui nézete szerint jó ötlet. A mobiltelefonok, laptopok és tabletek vibráló, negatív energiákat hoznak a hálószobánkba, ahol pedig pihentető, nyugodt atmoszférára lenne szükségünk.

4. Ágyat sose helyezz ajtóval szemben

Hacsak nem akarod, hogy fejbe vágjanak a beáramló energiák!

5. Gyerekszobát csak visszafogottan

A feng shui azt mondja, kerüljük a túlságosan élénk, harsány színeket a gyerekszobában, mivel azok túltelítik energiával a picik szobáját, amitől zaklatottak lehetnek a gyerekek.

6. Mindig zárd a fürdőszobád ajtaját!

Egyszerűen azért, mert a fürdőszoba energiája… hát, nem túl jó. És nem akarod, hogy ez terjengjen az egész lakásban. Már a rossz energia, ugye.

7. Tiszta asztal, rendes ház

Az étkezőasztal a család, az otthoni szeretet szentélye. Azt szeretnénk, ha az emberek körbeülnék, hogy együtt tölthessük az időnket – szóval ügyeljünk rá, hogy mindig makulátlan legyen!

8. Növények, növények, növények

Feng shui alapszabály: ha üresen álló sarkot látsz a lakásban, azonnal tegyél oda egy szép, zöldellő növényt!

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top