Otthon

4 trükk, amellyel gyorsabban tudod eladni az otthonod

Ha ezekre ügyelsz, felgyorsíthatod a lakáseladás folyamatát.

Ha épp mostanában készülsz eladni a lakásodat, van néhány ötletünk a számodra, mivel tudod felgyorsítani a folyamatot. Íme!

 

1. A tárolás kulcsfontosságú

A tárolás nem a műanyag dobozokat jelenti. Legyél kreatív,  használd ki a magasságokat, ha kicsi a hely. Használj feltűnő, színes kosarakat vagy akár régi bőröndöket, ládákat. A lényeg, hogy ha már szem előtt vannak a tárolók, legalább mutatósak legyenek. 

2. Növeld a teret tükrökkel!

Szinte mindenki ismeri a varázslatot, miszerint a tükör még a legkisebb helyiséget is nagyobbá varázsolja optikailag. Ha kicsik a terek, állíts a szobákba széles, nagy tükröket, melyek nemcsak tágítanak, hanem világosabbnak is tűnnek tőlük a szobák. 

#interiordesign#elements#mirrors#instagood#inspiration

ART Gestalt (@art_gestalt) által megosztott bejegyzés,

3. Ne felejtsd el a fényeket!

A megfelelő világítás a jó hangulatú szoba alapja, ezért ne ezen spórolj, főleg, ha minél előbb el szeretnéd adni a lakást. 

Living Room + Library ✨❤️✨ Photo via @bethanynauert

Architecture & Home Design (@omegahome) által megosztott bejegyzés,

4. Legyen otthonos az az otthon!

Túl üres, túl zsúfolt, egyik sem igazán jó. A szélsőségek könnyen elriaszthatják a vevőket, hacsak véletlenül nem egyezik az ő stílusukkal. Nagyon fontos, hogy otthon érezd magad a lakásodban, így érhető el, hogy más is annak érezze, ha belép. 

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top