Otthon

Szuper tippek: így tárold a biciklid a lakásban

Ha kisebb lakásban laksz, akkor szinte biztos, hogy hatalmas fejtörést okoz, hova tedd a biciklid. Hát még, ha nem csak egy kétkerekű tárolását kell megoldani. Sajnos, tároló ide vagy oda, ha beruházunk egy kerékpárra, az nem olcsó mulatság, szóval nem szívesen osztozkodunk a felvigyázáson. De mit tehetünk?

Mivel a bicikli általában nemcsak dísze a lakásnak, hanem használatban is van, szinte biztos, hogy koszos is. A legjobb, amit tehetünk, ha egy ilyen bravúros előszobai megoldást alkalmazunk.

bicikli, tarolas

bicikli, lakas, tarolas

 

Ma már mindenki lakberendező, ha máshol nem, hát a saját szobájában biztosan. Van, hogy még nincs lakásunk, és egy szobából kell kihoznunk a maximumot. Íme:

bicikli, kajas, tarolas

 

bicikli, lakas

 

A legegyszerűbb dolgokat is fel lehet dobni egy kis fénnyel, még a kerékpárunkat is, és nemcsak az utakon, hanem otthon is, legyen a megoldás fényfüzér vagy egy egyszerű lámpa. Ráadásul így még képet sem kell vennünk a falra.

bicikli, tarolas

lakas, bicikli

Ha irodában dolgozol, gyakran otthon sincs megállás. Ha már egész nap egy helyben ülsz, akkor legalább az utazás legyen igazán aktív. A dolgozósarkot pedig mivel tudnád praktikusabban feldobni, ha nem a mindig fejed felett „lebegő” motivációddal. A saját kétkerekűddel!

bicikli, lakas

bicikli, otthon

De mi van akkor, ha olyan szerencsés vagy, hogy van egy extra szobád, de nem raktárnak szeretnéd használni? Lehet egy helyen a bringád és a kis könyvtárad. Még a nappalidból sem kell száműznöd a kedvenced!

bicikli, lakas

bicikli, lakas

(Fotók: pinterest)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top