Otthon

Időjárás: 30 fok közelébe kúszik a hőmérséklet hétvégén

Tudja még fokozni a tavaszt az időjárás, szombaton 24 fok várható, vasárnap pedig már megközelíti a 30 fokot is a hőmérséklet.

Aki hétvégén otthon marad, az csak magára vethet, ugyanis az időjárás a természetbe és a kertbe csábít. A Kiderül.hu előrejelzése szerint remek idő vár ránk hétvégén.

Péntek éjszaka kevés lesz a felhő, csapadék nem valószínű. Keleten foltokban köd képződhet. Szombaton túlnyomóan napos, száraz időre számíthatunk, csak kevés fátyol- és gomolyfelhő lehet. A helyenként még erős délnyugati szél fokozatosan mérséklődik, szombaton többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

Szombati maximumok – Forrás: kiderül.hu

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 20 és 24 fok között alakul.

Vasárnap a fátyolfelhők mellett szűrt napsütésre számíthatunk, majd késő délután délnyugaton, nyugaton megvastagszik a felhőzet, és elsősorban ott helyenként eső, zápor is valószínű, egy-egy zivatar sem kizárt. A keleti, délkeleti szelet többfelé élénk, a Szeged–Győr-sávban erős lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top