Otthon

Álcázta a házat és kamerákkal figyelte az utcát a rendőrök elől bujkáló bűnöző

K. Csaba nem az ágy alá bújt az őt kereső rendőrök elől, hanem kiépített magának egy rejtekhelyet, ahonnan átjáró vezetett a szomszédos épületig. Az utcát kamerákkal figyelte, mikor toppannak be lakatlannak álcázott házába a rendőrök.

Rajtaütöttek és letartóztattak a rendőrök egy körözött bűnözőt, aki nem kezdte meg időben jogerős, hét év hat hónapig tartó börtönbüntetése letöltését. K. Csaba alaposan átgondolta és megtervezte bujkálását: egy laktalannak tűnő, mezőkovácsi házba vette be magát, amelyet kamerákkal szerelt fel, és kialakított benne egy rejtekhelyet is, ahonnan egy alagút vezetett a szomszédos épülethez.

Kamerákkal figyelte a házat a bujkáló bűnöző – Forrás: police.hu

A rendőrök fülest kaptak a 41 éves, korábban testi sértés, személyi szabadság megsértése és lopás bűncselekmények miatt elítélt bűnöző hollétéről, ekkor vonultak ki a lakatlannak tűnő ingatlanhoz. Miután a férfi a felszólítás ellenére sem jött ki a lehúzott redőnyökkel álcázott házból, ezért a rendőrök alaposan átkutatták azt.

K. Csabát akkor találták meg, amikor rejtekhelyéről az átjárón át próbált megszökni.

Az elfogott férfi ellen újabb eljárást is indítottak, miután kiderült, hogy a háztartási gépeket és a térfigyelő kamerákat úgy működtette, hogy a mérőórát megkerülve csatlakozott rá az elektromos hálózatra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top