Otthon

Életnagyságú, felfújható unikornis a nyár kötelező kerti kiegészítője

Ha mindig is egy majdnem kétméteres, felfújható egyszarvúra vártál, eljött a te időd! A lufikornis a nyári hőségben frissítő permettel hűsít, ha szeretnéd.

Úgy tűnik, megvan az idei nyár elengedhetetlen kerti kiegészítője, a felfújható, 1,8 méter magas egyszarvú, amit szivárványos sörénnyel és farokkal hoz forgalomba a Firebox nevű vállalkozás. A gumiukornis különlegessége, hogy szarvából vízpárát permetez a levegőbe, enyhülést hozva a nyári hőségben.

Forrás: firebox.com

A termékleírás szerint egyszerűbbé és könnyen elviselhetővé teszi az egyre forróbb nyarakat a vizet permetező unikornis. A viccesnek szánt szöveg kitér arra is, hogy ez az egyszarvú a többi angol hímmel ellentétben egész nap tettre kész, és lankadatlanul fröcsköli a permetet, ameddig csak szeretnénk.

Az óriás egyszarvú most 60 fontért, átszámítva 20 ezer forintért megrendelhető, de a gyártónak van gigászi strandlabdája is a számos nélkülözhetetlen strandkellék között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top